DIANZ

 



DIANZ Nano Ultra Lightening Gel



 

Nano Cream kembali lagi dengan structure terbaru Nano Ultra Lightening Gel atau dikenali dengan Nano Gel.


Jom lihat apa istimewanya...

Keistimewaan Nano Lightener Gel

 

Nano Ultra Lightening Gel boleh sapu 2 kali sehari selepas mandi (pagi & malam) 

• Kesan seawal 7 hari

• Tak perlu dibilas selepas sapu.

• Selepas sapu Nano Gel, boleh pakai dedorant macam biasa untuk bahagian ketiak.

• Tiada bau dan tiada warna (lutsinar).

• Meresap ke kulit sepantas 30saat.

• Lepas pakai boleh simpan dalam suhu bilik macam biasa.

• Boleh dipakai di bawah ketiak, leher, siku, lutut, celah miss v, peha dan tumit kaki.

• Baby dan ibu mengandung pun boleh pakai 

 

Cara Penggunaan Nano Lightener Gel

  • Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi pada bahagian bermasalah (gelap/parut).
  • Tidak perlu dibilas.
  • Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini.
  • Perlu disimpan di tempat yang bersuhu lembab.
  • Tidak boleh dimakan atau dijilat.
  • Tidak boleh digunakan pada kawasan muka atau bawah mata.

 

Apa bezanya Nano Cream dan Nano Gel?

Formula yang sama cuma untuk Nano Gel kita tukar packaging botol untuk lebih hygiene, selesa nak guna dan boleh dibawa ke mana saja sebab size travel pack. Nak pakai pun senang just picit je compare dulu kena calit dari bekas.

Ada soalan?

WhatsApp

WhatsApp Kami

Testimonial

Ni adalah testimoni Nano Cream yang sama anda akan dapat dengan Nano Gel:

PERHATIAN: Gambar ketiak sedikit meloyakan kalu tak mampu nak tengok ketiak orang just scroll laju2 kebahagian combo set.

1 / 10
Feedback 1
2 / 10
Feedback 2
3 / 10
Feedback 3
4 / 10
Feedback 4
5 / 10
Feedback 5
6 / 10
Feedback 6
7 / 10
Feedback 7
8 / 10
Feedback 8
9 / 10
Feedback 9
10 / 10
Feedback 10

Beli Online

Let's grab it gais



DIANZ Nano Lightener Gel

1 Unit RM45 + RM8 (Postage)

RM53.00




Beli Sekarang

 

NAK HARGA PROMOSI?



DIANZ Nano Lightener Gel (Combo Set of 2)

Let's grab Nano Gel Combo



FREE POS Laju

FREE Sabun Sental Daki


2 x Nano Gel

RM90.00




Beli Sekarang


DIANZ Nano Lightener Gel & Vitamin Combo



FREE POS Laju

FREE Sabun Sental Daki


2 x Nano Gel + Vitamin

RM142.00




Beli Sekarang


DIANZ Nano Lightener Gel, Vitamin & Bottle Combo



FREE POS Laju

FREE Sabun Sental Daki

FREE Exclusive Water Bottle


2 x Nano Gel + 2 x Vitamin

RM194.00




Beli Sekarang


Contact Us





Dibangunkan oleh JAZALO Studio