Kuku Sentiasa Bersinar-sinar Hanya Dengan 1 Alat!




Soalan-soalan Lazim

Sis, saya nak tanya...



Alat ni tahan berapa lama?

  • Alat ni tak expiry date pun sis. Boleh guna unlimited kali selagi tak hilang.


Sinar kat kuku tahan berapa lama?

  • Sampai kuku baru tumbuh.
  • Kalau I, buat seminggu sekali je part kuku yang baru tumbuh tu je. Yang dah bersinar akan maintain je.
  • Macam gambar di bawah I biar kuku I tumbuh 2 minggu. Nampak tak beza kuku baru tumbuh dengan yang dah bersinar maintain je.




Boleh bawak solat?

  • 100% boleh sebab alat ni cuma akan ratakan kuku sampai kuku bersinar je.
  • Tiada apa-apa yang akan melekat kat kuku.


Betul ke kuku akan bersinar lepas gosok je?

  • Kami memang akan bagi money back guarantee kalau tak menjadi.

 

Testimonial



Text & Images



Video





Promosi

Berita baik hari ni kami tengah buat Flash Sale.

Cepat order untuk dapatkan Harga Promo.

Hanya Untuk 30 pembeli terawal.





SinarKu2



Harga Asal

RM59.00



Harga Flash Sale

RM29.00

Beli Sekarang


Ajak kawan-kawan beli sekali
sebab beli 3 Free Delivery.

SinarKu2 Combo Set

Terdiri daripada

3x SinarKu2

Free Delivery

SinarKu2 Combo Set



RM87.00

Jimat RM100
Free Delivery


Beli Sekarang


Contact Us



Message Us















Dibangunkan oleh JAZALO Studio