Pakej Mini Site

Dengan laman web seperti ini, korang boleh jelaskan semua benda dalam 1 page je. Customer tak perlu pening-pening nak klik sana-sini, cuma hanya baca dan faham. Macam korang tengah baca sekarang ni lah. Cuba skrol ke bawah ya!



Apakah Mini Site?

Mini Site adalah laman web di mana maklumat mengenai satu produk atau kumpulan produk tertentu dipamerkan dalam satu halaman. Biasanya, Mini Site dipertingkatkan oleh pelbagai kandungan multimedia, seperti pengenalan animasi, dan disertai dengan skema visual yang melengkapi produk dengan baik.

Kelebihan

Apa bagusnya Mini Site ini?

  • 100% Fokus Tertumpu kepada Tajuk atau Topik

  • Informasi yang Ringkas dan Padat tetapi Masih Berkualiti

  • Design yang Minimalis dan Sangat Mesra Pengguna


Apa kegunaan Mini Site ini?

  • Sebagai Landing Page dan CTA iklan Facebook Ads korang

  • Bagi customer faham produk korang, boleh jimat masa dari cerita panjang lebar kat WhatsApp

  • Boleh tanam Pixel untuk Retargeting kat Facebook Ads nanti

Siapa perlu ada?

Korang yang nak jual satu produk atau servis niche.

Ya, kalau korang cuma fokus kepada satu produk sahaja, Mini Site ini sangatlah sesuai.

Kenapa?

Sebabnya, customer korang tak terganggu dengan info lain. Kat Mini Site ini, kita cuma perlu cerita tentang produk yang itu sahaja.

Korang yang susah nak close-sale.

Pernah tak korang dapat WhatsApp banyak tapi lepas dah balas punya panjang lebar, customer bagi hadiah bluetick?

Sebab?

Customer korang tak faham lagi apa yang korang jual. Tapi kalau korang ada Mini Site, semua benda korang dah terangkan. Jadi orang yang WhatsApp nanti adalah yang dah faham jadi senanglah nak close-sale!

Korang yang belum ada Landing Page.

Nak buat Landing Page, tapi korang nak kena beli modul ratus-ratus? Dah beli mahal-mahal, kena belajar pulak camne nak buat.

Jadi?

Takyah buang masa dan duit beli modul dan kena buat sendiri. Sbb semua kami uruskan. Korang cuma bagi info tentang produk korang je! Korang nak kejar sale bukan nak jual landing page kan?

Klien Kami

Mini Sites




KL.SPEK

Empayar Terkejut

DIANZ

JAZALO supply - Baju Kosong

Gozel Professional

/RAW Mini Site

Pokok Hiasan Viral

Bougas Beauty Yanana

HOTChums SinarKu2

Lorenxo




Testimonial

Orang tanya klien kami



Feedback klien kami setakat ni



Reaksi klien selepas lihat hasil



Kesan selepas dilancarkan



Kesan selepas sebulan

Soalan-soalan lazim

Berapa lama untuk siap?

  • Permintaan pakej ini adalah amat tinggi, jadi kami mengambil masa 5 hari untuk bina Mini Site anda.



Siapa ada buat Mini Site ni?

  • Semuanya akan diuruskan oleh kami. Dari Design, Domain dan Hosting. Korang tak perlu sakit kepala fikir pasal IT. Cuma korang bagi info tentang produk yang nak isi kat Mini Site je. Tenaga anda adalah untuk produk!



Camne kalau nak edit apa-apa nanti?

  • Setiap pakej Mini Site ni akan dapat 1 jam percuma sebulan untuk edit apa-apa yang patut. Cuma e-mel sahaja kepada kami. Kami lakukan untuk korang.



Bagaimana pula Domain & Hosting?

  • Domain yang termasuk pakej adalah di bawah www.jazalo.net tapi kalau korang nak Domain sendiri pun boleh, cuma ada caj tambahan. Hosting juga sudah termasuk dalam pakej ini.



Macam mana nak mula?

  • Korang hanya perlu sediakan info dan maklumat tentang produk yang dijual berserta gambar-gambar. Semuanya kami buat, korang x perlu belajar, x perlu buat, x perlu habiskan masa untuk kerja IT. Cuma fokus kepada produk korang.



Ada soalan lain?

WhatsApp

WhatsApp Kami

Promosi Pengenalan

Berita baik hari ni kami tengah ada diskaun.

  • Cepat order untuk dapatkan Harga Promo.

  • Hanya untuk 5 pembeli terawal.





Pakej Mini Site
Pelan Tahunan



Harga Asal

RM299.00

setahun


Harga Sale

RM199.00

setahun



Beli Sekarang

Beli Online

Pakej & Pelan Lain

Pakej /RAW







Pelan Mini Site









Contact Us

Message Us